Gezondheidszorgverstrekkers

De doelstelling van vetleaflet.be is om een referentie up-to-date bijsluiter databank te kunnen aanbieden aan alle gezondheidszorgverstrekkers actief in de diergeneeskunde. Dit naast de publieke bijsluiters. Bij de wetenschappelijke bijsluiters kunt u zoeken op meerdere parameters zoals actieve stof, doeldieren, indicatie enz. Al de bijsluiters worden aangeboden in een HTML formaat die u toelaat deze intelligent te benaderen per hoofdstuk. De bijsluiter wordt ook verrijkt met recente afbeeldingen, ATC 5 classificatie gegevens, alle prijsgegevens samen met de afleverings voorwaarden en een QR code.
U beschikt ook over de verkorte bijsluiter (volgens de wettelijke normen KB 7/4/1995) en u heeft de mogelijkheid een bijsluiter te printen.

De toegang tot de wetenschappelijke bijsluiters en de web services is afgeschermd en alleen toegankelijk voor de professionele gezondheidszorg beoefenaars. Hiervoor is een login procedure gemaakt die u bekomt na registratie en goedkeuring.

U geniet dan ook van andere voordelen zoals de maandelijkse nieuwsbrief met de directe linken naar alle nieuwe en geüpdatet bijsluiters die de voorbije maand zijn verschenen, alsook nuttige informatie aangaande deze geneesmiddelen aangeboden door het betrokken farmaceutisch bedrijf.

Uw registratie bij vetleaflet.be is geheel gratis en u kunt ten allen tijden in uw profiel u gegevens aanpassen en desgewenst u uitschrijven.

Heeft u vragen hieromtrent aarzel dan niet het contact formulier te gebruiken. Wij antwoorden u hierop zo snel mogelijk.