Deelnemen aan Vetleaflet.be biedt heel wat voordelen voor een farmaceutisch bedrijf:

1. Elk farmaceutisch bedrijf actief in de diergeneeskunde kan deelnemen om haar bijsluiters (PIL en SKP) gestructureerd in de EMA hoofdstukken te publiceren in de vetleaflet database.

2. MedDb heeft sinds jaren de nodige expertise en technologie om de bijsluiter database te beheren. Zo geniet u van een bijkomende quality control van de inhoud in alle landstalen. Goedkeuring tot publicatie gebeurt door het deelnemend bedrijf zelf, bij voorkeur door de dienst regulatory affairs. Zie ook op ons team (klik hier)

3. Bijkomende belangrijke informatie wordt meegegeven met de bijsluiter: foto van de verpakking, ATC5 classificatie, prijs en terugbetalingsgegevens,  afleveringswijze en QR code.

4. In HTML mooi gestructureerde bijsluiters volgens de EMA structuur welke vlot kan worden geraadpleegd door patiënten en of gezondheidszorg beoefenaars. Een duidelijke meerwaarde voor het vinden van de relevante informatie t.o.v. het raadplegen van een bijsluiter in pdf formaat. Ook een verkorte versie van de bijsluiter is beschikbaar.

5. De website is volledig responsive en aldus zeer makkelijk te consulteren via tablet en of smartphone.

6. Via de web services worden de bijsluiters aangeboden aan diverse ziekenhuizen, instellingen en organisaties en bieden wij de mogelijkheid om de geactualiseerde bijsluiter te publiceren op de website van de farmaceutische bedrijven.

7. Alle dierenartsen en apothekers worden uitgenodigd zich te registreren om toegang te hebben tot de wetenschappelijke bijsluiters met uitgebreide zoekmogelijkheden. Zo krijgen zij ook elke maand een newsletter met de nieuwe bijsluiters en de nuttige informatie aangaande deze geneesmiddelen alsook de geupdate bijsluiters met wijzigingen in de hoofdstukken: Indicaties, Contra indicaties, bijwerkingen en bijzondere waarschuwingen.

8. Wij bieden de mogelijkheid aan de deelnemende bedrijven om belangrijke relevante informatie van hun geneesmiddelen mee te laten sturen naar de artsen en apothekers via de maandelijkse nieuwsbrief.

9. Informatie die wordt aangevraagd aangaande een specifiek geneesmiddel zal worden doorgegeven aan het betrokken bedrijf.

10. Een duidelijke uniforme kostprijs per jaar per geneesmiddel welke 5 bijsluiters omvatten: 3 PIL (Nl-Fr-Duits) en 2 SKP (Nl-Fr). En dit voor een onbeperkt aantal updates per jaar.

11. Voor meer informatie, of een uitgebreide demo gelieve het contact formulier in te vullen.